Dinsdag 10 juli 2007

Vandaag zijn we eindelijk op het punt aangekomen waar we begonnen waren, met één klein verschil; we hebben de lijm vervangen. Vanaf nu gaat het hopelijk alleen maar verder en hoeven we niets meer af te breken , maar ja dat dachten ze vorig jaar ook....

Zondag 1 juli 2007 (Canada Day)

Zo een drukke week achter de rug, de andere jongens waarmee ik samenwerk hebben besloten om niet meer van 8 tot 5 te werken maar van 9 tot 5 a 6 uur, in ieder geval tot dat ze klaar zijn met datgene waarmee ze dan bezig zijn. In praktijk betekent dit ergens werken tot 5:45 of 6 uur (of 7...). Ik had mijn begintijd er nog niet op aangepast dus ik heb dagen gemaakt van 5 en 6 uur. Dat was iets te veel van het goede. Ik ben vrijdag begonnen met later beginnen, zo.

pijsvraag van vandaag

hoe splijt je netjes een steen? Aan de waterkant waar Cele woont heb je stenen met binnenin dat prachtige paarse kwarts(?) van dat soort stenen dat je in alternatieve winkeltjes vaak vind.
Nu wil ik graag zo'n steen openmaken maar met een hamer slaan of op een andere steen gooien werkt niet . Wie weet hoe het wel kan?

o ja de telegraaf was vandaag in het nieuws, iemand had iets daarheen gestuurd. hoe wat en waarom is me ontgaan, wie brengt me op de hoogte? ( ik ben toch wel nieuwsgierig wat zo belangrijk is dat het het canadese nieuws haalt)

Gebruikerslogin